marți, 26 octombrie 2010

Mihajlovic vrea să scape de Mutu: "Sunt obligat să-l folosesc acum, dar nu face parte din planurile de viitor!"

Ultimul scandal în care Adrian Mutu figurează ca personaj principal ar putea să-i fie fatal pentru carieră. Sinisa Mihajlovic, antrenorul Fiorentinei, li s-a confesat unor apropiaţi: "La ce am în lot, sunt obligat să-l folosesc, dar n-o să mai facă parte din planurile mele de viitor!".
Revenirea pe teren a lui Adrian Mutu este aşteptată cu nerăbdare atât de fani, cât şi de antrenor. Dacă oficialii Fiorentinei nu-l vor pedepsi pentru că a bătut un chelner sâmbătă dimineaţa la ora cinci, Mihajlovic poate să-l trimită pe teren chiar duminică, în partida din deplasarea de la Catania. Preşedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle, a anunţat că aşteaptă rezultatul investigaţiei de la poliţie pentru a decide ce măsuri se vor lua împotriva jucătorului român.



Sinisa Mihajlovic a declarat ieri că îl susţine pe român şi că abia îl aşteaptă să revină pe teren, considerându-l jucător de bază pentru Fiorentina… deocamdată. Antrenorul sârb s-a confesat unor apropiaţi că, pe termen lung, Mutu nu face parte din planurile sale. "La ce jucători am în lot, sunt obligat să-l folosesc, chiar dacă nu sunt deloc de acord cu comportamentul său. Am mare nevoie de el, o să-l bag în echipă în viitorul apropiat, însă pe termen lung nu face parte din planurile mele. Vreau să scap de el!", le-a spus Mihajlovic unor apropiaţi, citaţi de presa locală din Florenţa.
Adrian Mutu a trimis o scrisoare Agenţiei ANSA, în care a cerut iertare tuturor pentru comportamentul său: "Îmi cer sincere şi profunde scuze faţă de conducători, stafful tehnic, coechipieri şi fani. Îmi dau seama că incidentul nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. M-am lăsat purtat prosteşte într-o luptă pe care ar fi trebuit să o evit, mai ales că mă aflam în compania unor prieteni care au venit special din România pentru a sărbători cu mine naşterea fiicei lor, pe care am şi botezat-o într-o biserică ortodoxă din Florenţa". Suporterii Fiorentinei nu au fost mulţumiţi de modul pe care Mutu l-a ales pentru a-şi prezenta scuzele. "Trebuia să organizeze o conferinţă de presă în care să facă asta. E uşor să dai un comunicat de presă, dar e mai greu să-ţi arăţi faţa", au scris fanii "viola" pe site-ul acffiorentina.eu.

"Lasa fitele!"
Adrian Mutu a fost pus la respect de Sinisa Mihajlovic încă de la primele antrenamente conduse de sârb. Antrenorului nu i-au plăcut aerele de superioritate ale "Briliantului" şi l-a luat deoparte, spunându-i: "Vezi că aici eu sunt şeful! Dacă vrei să ai viaţă bună cu mine, lasă fiţele deoparte!".

Regret că se întâmplă astfel de lucruri. Şi mie mi s-a întâmplat de multe ori să fiu jignit şi să mi se strige că sunt ţigan
Sinisa Mihajlovic, antrenor Fiorentina

Mutu trebuie să dezmintă declaraţiile. Acţiunea sa a fost premeditată. A lovit, în faţa mai multor martori, un băiat care-şi făcea treaba.
Luca Spaziani, avocatul chelnerului

Mutu a fost provocat. E grav ce a făcut, dar şi-a cerut scuze şi trebuie să-l susţinem. Poate îl invităm pe chelnerul respectiv la nişte meciuri şi o să se rezolve
Sinisa Mihajlovic, antrenor Fiorentina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu