sâmbătă, 30 octombrie 2010

Mourinho creează scandal în Spania: Cine e mai slab, Benzema sau Villa?

Mourinho a generat o adevărată polemică în Spania, după ce l-a dat exemplu, indirect, pe David Villa, ca transfer ratat în această vară, cînd presa iberică îl critica pe Benzema.

Mourinho spusese: "Mai sînt şi alţi jucători care nu înscriu deloc şi nu mai vorbeşte nimeni de ei!", cu referire la atacantul Barcelonei, adus în această vară de la Valencia, pentru 40 de milioane de euro.

Villa a marcat pînă acum un gol la 305 minute, în timp ce Benzema stă mai bine, un gol la 202. Ambii sînt oricum mult sub nivelul la care s-au consacrat.

Guardiola i-a acordat toată încrederea lui Villa, care a fost titular în 7 meciuri în campionat, dar, în 611 minute, a marcat doar două goluri. Benzema a jucat marcat un gol tot în 7 meciuri, dar nu a jucat titular decît într-un singur meci.

La Valencia, acum un an, Villa a avut 21 de goluri în 32 de partide, iar Benzema în ultimul sezon la Lyon, 2008-2009, a marcat 17 goluri în 36 de meciuri.

În Liga Campionilor, lucrurile stau puţin diferit. Villa a marcat 2 goluri în 228 de minute. Benzema a jucat însă un singur meci titular, fără să înscrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu