luni, 25 octombrie 2010

Porumboiu: "Sper ca titlul să rămână în Provincie!" Vezi cine sunt favoritele patronului vasluian

Patronul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că Oţelul Galaţi merită să rămână pe primul loc, pentru că până acum a demonstrat că poate bate pe oricine. Oficialul vasluian a mai spus că s-ar bucura ca titlul să rămână în provincie, după ce în ultimii doi ani campionatul a fost câştigat de CFR Cluj şi Unirea Urziceni.
" 2-3 meciuri câştigate te pot duce în zona de sus, apoi în lupta pentru retrogradare. După o primă repriză excelentă, în repriza a doua ne-am retras, am permis adversarului să rateze câteva ocazii. Avem un nucleu de jucători foarte valoros, important ce-avem de-acum încolo. Aici a rămas amprenta lui Macheda şi Roşu, care au făcut o treabă excelentă la Vaslui. Costly este jucătorul Vasluiului, atât putem spune.Trebuia să vină din această vară, dar va veni din vara viitoare. A greşit doar anul. Oţelul merită să fie pe primul loc, au o echipă fără mari personalităţi care îşi vede de treabă.

De ce n-ar rămâne şi de-acum încolo sus? Pe mine m-ar bucura ca titlul să rămână în provincie. Cine va fi acolo sus, la 5-6 puncte de titlu, va spera să-l câştige. Cred că cele mai multe şanse le au Oţelul, Rapid şi Timişoara
", a spus Porumboiu la blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu