sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Bayern joacă azi pe Eurosport 2

Transmisiile exclusive din Bundesliga continuă astăzi pe Eurosport 2 cu meciurile BORUSSIA MONCHENGLADBACH – BAYERN MUNCHEN (16:30), FREIBURG - MAINZ (18:30) şi HAMBURG - HOFFENHEIM (20:00).


Van Gaal contra lanternei
8 etape au trecut de la ultima victorie în campionat pentru Borussia Monchengladbach. De fapt, și singura din acest sezon, acel 6-3 incredibil de la Leverkusen. Deși nu joacă tocmai rău, Gladbach nu adună puncte și a ajuns pe ultimul loc. O explicație ar fi nenumăratele indisponibilități care vor afecta echipa și contra lui Bayern: Arango și Marx sunt suspendați, Bailly, Matmour, Jaures, Dante, Dorda și Jantschke, accidentați. În consecință, Michael Frontzeck a ajuns antrenorul cu cea mai slabă medie de puncte câștigate pe meci, 0,95.
Dincolo, la Bayern, încep să se lege victoriile. Ultima a venit chiar la Cluj, deși Van Gaal n-a avut pe bancă decât 3 rezerve utilizabile. Și în această deplasare echipa bavareză va fi lipsită de serviciile câtorva jucători importanți: Ribery, Robben, Olici, Van Bommel și Klose, cărora li se adaugă mai tinerii Breno și Contento.

Două echipe în căutarea formei pierdute
Freiburg a scăzut ritmul și ultimele două meciuri au însemnat și două înfrângeri pentru trupa lui Robin Dutt, care numai de o întâlnire cu mereu surprinzătoarea Mainz n-avea nevoie. Gazdele nu contează pentru acest meci pe Pouplin, Jaeger, Flum, Butscher, Krmas și Bechmann.
Mainz trebuie să uite luna octombrie, care i-a adus singurele înfrângeri din campionat (cu Hamburg și Dortmund), dar și eliminarea din Cupă în fața divizionarei secunde Alemannia Aachen. Thomas Tuchel are tot lotul la dispoziție și toată lumea se întreabă ce ghidușie mai pregătește pentru acest meci.

Van Nistelrooy accidentat
Hamburg are o echipă întreagă în infirmerie: Rost, Van Nistelrooy, Elja, Janssen, Petrici, Benjamin, Aogo, Diekmeier, Stepanek, Torun, Castelen. În aceste condiții este de așteptat ca antrenorul Armin Veh să meargă iar pe mâna bijuteriei sudcoreene Son (18 ani), autorul unui gol superb etapa trecută, la Koln.
După ce s-a distrat cu Hannover runda trecută (4-0), Hoffenheim merge plină de încredere la Hamburg. Ralf Rangnick are tot lotul la dispoziție, mai puțin croatul Josep Simunici, accidentat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu