joi, 4 noiembrie 2010

"Dacă vor evolua ca la Bistriţa, Steaua nu are nicio şansă"! Vezi pe ce se bazează olandezii

Meciul dintre Steaua şi Utrecht este analizat de fosta "Gheată de Aur" a Europei din 1987, Rodion Cămătaru, care şi-a încheiat cariera de jucător în Olanda, la Heerenven, echipă pentru care a evoluat între 1990 şi 1993.

Fostul internaţional crede că roş-albaştrii îi pot învinge pe olandezi doar dacă îşi vor schimba complet atitudinea, pentru că Steaua are jucători mai valoroşi decât Utrecht, în timp ce "batavii" se bazează pe forţa grupului.

"Meciul dintre Steaua şi Utrecht este deschis oricărui rezultat, nu cred că există o favorită în această întâlnire. Luaţi individual, jucătorii din Ghencea cred că sunt mai buni decât cei ai olandezilor, numai că, dacă va evolua precum în meciul de la Bistriţa, Steaua nu are nicio şansă. Pentru a câştiga, bucureştenii trebuie să-şi schimbe radical atitudinea. Utrecht nu este o echipă puternică, dar e foarte arţăgoasă şi muncitoare, nu te lasă să-ţi faci jocul. De fapt, cam aşa sunt toate echipele olandeze. Şi când jucam eu la Heerenveen îmi aduc aminte că se punea accentul în primul rând pe muncă şi disciplină, asta e mentalitatea lor. Sper, totuşi, ca Steaua să câştige, pentru că altfel nu ştiu cum s-ar mai putea califica în primăvara europeană", ne-a spus Rodion Cămătaru pentru Evz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu