joi, 4 noiembrie 2010

A scuipat ziarişti, s-a iubit cu "Bomba sexy" şi vine mahmur la antrenamente!

Cristi Tănase a călcat de mai multe ori pe bec, de când a schimbat aerul de Argeş cu cel de Bucureşti. Mijlocaşul Stelei a "comis-o" în mai multe rânduri: a chefuit cu lăutarii, a scuipat ziariştii, a fost prins băut la volan, s-a îndrăgostit de "Bomba sexy" şi, mai nou, vine mahmur la antrenamente.

Aşa cum ProSport a anunţat în ediţia tipărită de joi, Tănase a fost sfătuit să îşi schimbe anturajul, altfel va avea mari probleme. Iată mai jos câteva din episoadele care l-au avut ca protagonist pe cel poreclit "Dodel".

CU LĂUTARII PÂNĂ-N ZORI

În decembrie 2009 a fost surprins într-un bar din Capitală, chefuind cu lăutarii până dimineaţa. Au mai participat Iulia Tăbăcaru şi fostul coleg de la FC Argeş, Cătălin Doman. După ce a "spart" 2.000 de lei pe dedicaţii, la ora 05:00, Tănase a ordonat retragerea. A doua zi patronul Becali a răbufnit: "Tănase e un vagabond, o să-l amendez cu 30.000 de euro!".

A SCUIPAT ZIARIŞTII

În aprilie 2010, Cristi Tănase a reuşit performanţa de a se certa şi cu jurnaliştii. Nervos din cauza prestaţiei slabe la un meci din campionat, "Dodel" şi-a invitat prietena la un restaurant pentru "recreere". Doar că pe urmele lui erau şi paparazzii de la CanCan, la vederea cărora mijlocaşul a avut o reacţie "adecvată": i-a scuipat şi i-a înjurat ca la uşa cortului.

BĂUT LA VOLAN

În luna iunie, "Dodel" a comis-o din nou! A plecat dintr-o discotecă din Piteşti, s-a urcat la volan, dar poliţiştii l-au tras pe dreapta. Iar etilotestul a constatat o alcoolemie de 0,20 la mie, aşa că permisul i-a fost suspendat pentru o lună. Timp de 30 de zile, fotbalistul a apelat la bunăvoinţa prietenilor pentru a-l aduce la antrenamente.

BOMBA SEXY

Episodul cu bomba sexy, Iulia Tăbăcaru, a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal. Relaţia dintre cei doi s-a terminat după ce patronul Becali a insistat mai mult timp: "Nu poţi să stai cu o asemenea femeie, îţi înmoaie genunchii!". Şi cum certurile în această relaţie erau destul de dese, până la urmă s-a ajuns şi la bătăi. "Acţiunea" s-a desfăşurat chiar de Revelion, când, într-un club din Predeal, mijlocaşul a pălmuit-o pe focoasa parteneră.

MAHMUR LA ANTRENAMENTE

De la o vreme, "Dodel" se prezintă la unele antrenamente efectiv mahmur, iar Lăcătuş se face că nu observă nimic. "Nu vreau să mă bag eu în viaţa lui Tănase, dar chiar nu are bun-simţ. De ce spun asta? Păi el crede că noi nu-l observăm cum miroase a alcool când vine la antrenamente? Nu chiar în fiecare zi, dar de cele mai multe ori pe săptămână. Totul are o limită, mai ales că e căpitanul nostru", au povestit, revoltaţi, jucătorii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu