duminică, 7 noiembrie 2010

Şoc şi groază în Brazilia! Button, victima unei tentative de jaf armat! "A fost înspăimântător!"

Campionul mondial en-titre la Formula 1, britanicul Jenson Button, a scăpat nevătămat, sâmbătă seară, la Sao Paulo, dintr-o tentativă de jaf, hoţii încercând să fure maşina în care se afla pilotul, a anunţat, duminică, publicaţia Mail on Sunday.

"Reveneam de pe circuit şi treceam foarte uşor pe un drum foarte aglomerat când s-a produs incidentul", a declarat Jenson Button.

"Dintr-o dată am văzut un om înarmat. Şoferul nostru a apăsat acceleraţia. Atunci am văzut şase oameni cu arme automate. Şoferul nostru a fost fabulos, mai ales că a fost înspăimântător", a declarat Button, afirmând că nu ştie dacă agresorii "ştiau pe cine atacă".

Button a fost dus apoi de la circuitul de la Interlagos, la încheierea calificărilor, într-un Mercedes blindat condus de un şofer de poliţie.

Echipa sa, McLaren, a confirmat incidentul: "Sâmbătă seară, pe drumul de întoarcere de la Interlagos spre Sao Paulo, persoane înarmate au încercat să se apropie de maşina care îl transporta pe Jenson Button. Nici Jenson şi nici ceilalţi ocupanţi ai autovehicului nu au fost răniţi. Celelelate persoane din maşină erau John Button (tatăl pilotului), Mike Collier (kinetoterapeutul) şi Richard Goddard (managerul)", se arată în comunicatul echipei.

McLaren a anunţat că autorităţile din Sao Paulo vor oferi o escortă suplimentară pilotului de 30 de ani, precum şi celorlalţi membri ai echipei pentru a-i aduce la circuit la cursa de duminică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu