joi, 28 octombrie 2010

Gazeta a spionat antrenamentul de ieri al Fiorentinei şi a descoperit un Mutu supermotivat » "Abia aştept joc!"

Briliantul" a manifestat o formă excelentă la antrenamentul de ieri dimineaţă. Azi îi expiră suspendarea de 9 luni, iar duminică va juca la Catania.



Fiorentina pregăteşte în mare secret revenirea lui Adrian Mutu pe teren. Antrenorul Sinişa Mihajlovici, care l-a caracterizat drept "un jucător fundamental pentru noi",  îl aşteaptă nerăbdător. Suporterii la fel. La cei 31 de ani şi 9 luni ai săi, "Il Fenomeno" este considerat  "Salvatore della patria" la Firenze. Duminică, la Catania, toţi ochii vor fi aţintiţi spre Mutu, care, dacă nu va fi titular, va fi intra sigur în repriza secundă.

Revenirea lui Mutu e privită cu interes şi în ţară. Şefii fotbalului, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, îl presează pe Răzvan Lucescu să-l ierte şi să-l convoace cît mai repede la "naţională".

Cum se prezintă însă "Briliantul" după suspendarea de 9 luni în Cazul Sibutramina? Gazeta a spionat ieri antrenamentul efectuat de Mutu în spatele porţilor închise ale bazei de pregătire de lîngă stadionul "Artemio Franchi".

"Sînt OK"
Ieri a fost o zi specială. Sinişa Mihajlovici a lucrat pe grupe. Titularii din meciul cu Empoli, de marţi seară, din Cupa Italiei, au făcut doar o mişcare de recuperare. Mutu a lucrat însă intens, cu rezervele şi cu Gilardino, folosit doar în ultimul sfert al prelungirilor cu Empoli. Internaţionalul român este optimist. Din microbuzul clubului care l-a adus echipat la bază, Mutu a făcut un semn sugestiv cu degetul mare în sus: "Sînt OK!". Era ora 12:05.

Trage din toate poziţiile
Mutu şi-a tras un fes pe cap şi s-a implicat total, fiind lăudat destul de des de Sinişa Mihajlovici, care a stat retras, la marginea terenului. Mingea i-a rămas la fel de prietenă, chiar dacă 9 luni s-a jucat cu ea doar la antrenamente. Driblează cu aceeaşi dezinvoltură, trage la poartă din toate poziţiile şi înscrie la foc automat.

Şutul? E la fel puternic! "Tricolorul" a lăsat senzaţia că este într-o formă fizică impresionantă. Gata să reintre! Timp de o oră, cît a durat şedinţa, Mutu a fost în centrul atenţiei. Atrăgea mingile ca un magnet. Nu şi-a menajat deloc colegii, dar nici el n-a scăpat netăvălit. A rîs, s-a încruntat, a luptat pentru fiecare balon. Cel 9 luni de suspendare n-au lăsat parcă nici o urmă. E acelaşi Mutu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu