joi, 28 octombrie 2010

Sneijder, favoritul bookmakerilor la "Balonul de Aur"! Tu pe cine ai vota?

An excelent pentru Sneijder, olandezul contribuind decisv la câştigarea campionatului şi a Ligii Campionilor de către echipa sa de club, Internazionale, dar mai ales, la accederea Olandei până în finala Campionatul Mondial din Africa de Sub. Graţie acestor performanţe, Sneijder este, în opinia bookmakerilor, principalul favorit la câştigarea "Balonului de Aur" 2010. 
Singurul care îl poate opri pe olandez din cursa către râvnitul trofeu, este Xavi, jucătorul Barcelonei îmbogăţindu-şi în 2010 palmaresul cu primul titlu mondial din istoria Spaniei. Pe lista nominalizaţilor, care cuprinde nu mai puţin de 7 jucători spanioli,  Xavi este urmat, în ordinea cotaţiilor, de coechipierii săi Iniesta, David Villa şi Messi, ultimul fiind însă dezavantajat de parcursul scurt al Argentinei la turneul final mondial.
Câştigătorul din 2009, Cristiano Ronaldo, este doar al şaptelea în ordinea cotaţiilor, în timp ce uruguaianul Forlan, "Golden Ball" la Mondialele din vară, are cota 17.00. Dezamăgire mare pentru englezi, care nu au în acest an niciun jucător inclus pe lista scurtă a nominalizărilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu