miercuri, 27 octombrie 2010

Revine Kape! Vezi modificările făcute de Lăcătuş pentru meciul cu Sportul Studenţesc

Lăcătuş va trimite diseară, contra Sportului, o echipă experimentală, încercând să odihnească mai mulţi titulari din meciul cu Pandurii. În primul "11" reapare Kapetanos, care, suspendat în Europa League, a pierdut duelul cu Bilaşco în meciurile din campionat. Surprizele nu se opresc însă aici.
Steaua va începe diseară cu mai mulţi fotbalişti care au jucat mai puţin sau deloc în acest sezon. Printre aceştia se numără Anghelov, Marinescu, Szekely sau Kapetanos, şi, în plus, în această seară va reveni şi Emeghara, care este recuperat după accidentarea din meciul cu Liverpool.
Doar un meci pe sezon
Cei patru au prins echipa în acest sezon foarte rar. Împreună, Anghelov, Marinescu, Szekely şi Kapetanos au strâns doar 476 de minute jucate în acest sezon al Ligii I, media fiind de 119 minute per jucător. Cel care mai salvează situaţia este Pantelis Kapetanos, dar grecul se află într-o situaţie specială. Sezonul trecut a fost golgheterul echipei şi evolua titular meci de meci, dar venirea lui Bilaşco a schimbat lucrurile. Cum "Kape" este suspendat în Europa League din cauza eliminării cu Napoli, el a fost pedepsit şi-n Liga I, unde a ajuns să prindă doar finalurile de meci.
8 modificări va efectua Marius Lăcătuş în primul "11" pentru partida de azi, faţă de ultima etapă din Liga I, cu Pandurii (2-0)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu